Σε περίπτωση όπου επιθυμείτε την αλλαγή η επιστροφή ενός προϊόντος μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στην εταιρεία μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και να μην εχουν αφαιρεθεί τα αυτοκόλλητα ή τα καρτελάκια. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατηγοριοποιημένα για αυστηρά προσωπική χρήση. Η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε:

       α) στον χώρο σας ανταλλαγή χέρι με χέρι με τον courier όποιος θα σας παραδώσει το νέο προϊόν που επιθυμείτε υπό συνεννόησης.

       β) σε οποιοδήποτε κατάστημα courier που συνεργαζόμαστε με ταυτόχρονη παράδοση και παραλαβή του προϊόντος που επιθυμείτε να αλλάξετε και του νέου προϊόντος που σας αποστείλαμε αντίστοιχα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας μας, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων είτε η παραγγελία γίνει με αντικαταβολή , είτε με πιστωτική κάρτα. Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν, να αντικατασταθούν ή να κρατήσετε πιστωτικό υπόλοιπο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (τριών μηνών). Αν η επιστροφή του προϊόντος ήταν σε παραγγελία με δωρεάν έξοδα αποστολής τα έξοδα αποστολής εξαιρούνται της επιστροφής. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Στην περίπτωση αλλαγής/ επιστροφής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στα τηλέφωνα 2310588101 και το 2310780477. (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 17:00), μέσω e-mail στο ipsystems@gmail.com ή μέσω social media. Τα έξοδα αποστολής για την αλλαγή του προϊόντος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό , επιβαρύνουν τον πελάτη. Η πρώτη αλλαγή είναι στα .. € ,εφόσον ολοκληρωθεί μέσω της ACS. Σε περίπτωση επιστροφής με άλλη εταιρεία courier, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς με το κόστος που ορίζει η εκάστοτε εταιρεία . Η αλλαγή θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας του προϊόντος που παραλάβατε. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα υπάρχει χρέωση στα ..€ για τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση αλλαγής από το εξωτερικό, η οικονομική διαφορά των προϊόντων αλλά και τα έξοδα αποστολής, πρέπει να αποδοθούν στο www.e-ipsystems.gr μέσω τραπεζικής καταθέσεις. Για το ακριβές ποσό , θα ενημερωθείτε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.